Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SEKESin kesäpäivät – tulevaisuusteemainen webinaari

27.08.2020 klo 12:00 - 16:00

KUTSU SEKESin järjestämään tulevaisuusiltapäivään (Zoom-etätapahtumatyökalu)

Ennakointi- ja muutoskyvykkyys on kehitystyössä entistä tärkeämpää, kun pandemiassa siirrytään talouden jälleenrakennusvaiheeseen. Kehitysyhtiön tulee antaa yrityksille eväitä liiketoiminnan ennakointiin, kuntaomistajalle näkemystä muutossuunnista ja muokata myös omaa toimintaansa.

Iltapäivän kaikille yhteinen analyysi- ja suunnitteluosuus jakautuu kahteen ryhmäkokonaisuuteen. 26.5. pidettyyn tulevaisuuspajaan osallistuneet jatkavat työtä viimekertaisten tulosten pohjalta kohti konkretiaa. Ensikertalaiset puolestaan keskittyvät tulevaisuuden muutosten analyysiin.

Ennakoimme iItapäivässä pandemian jälkeisen elinkeinotoiminnan tulevaisuutta tavoitteena:

  • Tuottaa johtopäätökset tulevaisuuden mahdollisuuksista
  • Edistää kehitysyhtiöiden ja elinkeinotoiminnan ennakointi- ja muutoskyvykkyyttä. 
  • Tuottaa johtopäätökset ja suositukset suhteessa muutosilmiöihin, villeihin kortteihin ja heikkoihin signaaleihin. Näitä myös yksittäinen kehitysyhtiö voi käyttää omaan tulevaisuuspohdintaansa.

Fasilitoijana kokenut Jari Koskinen sid-group.org  Käytämme ennakoinnin apuna Futures Platform -työkalua futuresplatfom.com.

Ilmoittautumiset 20.8. mennessä, mielellään heti TÄSTÄ. Mukaan mahtuu 50 ensimmäistä, hinta 40 e, laskutetaan jälkikäteen

Ilmoittautuneet saavat kutsun työalustoihin ja ja ennakkotehtävän.

Tervetuloa!

Lisätiedot

Päivämäärä:
27.08.2020
Aika:
12:00 - 16:00