Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä

DYNAMO Närpes SEKESiin

Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy sijaitsee Närpiön ydinkeskustassa, Närpiön Yrityskeskuksessa – jota närpiöläiset usein kutsuvat ”Dynamo-taloksi”.

Yrityskeskuksessa toimii useita yrityksiä ja hankkeita.Kiinteistöstä voi vuokrata tiloja erilaista toimintaa varten – sekä lyhyeksi että pitkäksi aikaa.

Ab Företagshuset Dynamo Yritystalo Oy aloitti toimintansa vuonna 1992. Osakkeenomistajina ovat Närpiön kaupunki (47 %) sekä pankit, vakuutusyhtiö ja Närpes Företagare rf -yrittäjäyhdistys (yhteensä 53 %).

Dynamossa työskentelee vakinaisen henkilökunnan lisäksi hanketyöntekijöitä määräaikaisissa hankkeissa.Osalla hankehenkilöstöä on toimistotilat Pietarsaaressa.

Pääasiallisena tehtävänämme on yhteistyössä muiden kanssa luoda edellytyksiä paikallisen/alueellisen elinkeinoelämän kehittymiselle.Tavoitteenamme on, että tulevat yrittäjät, jo toiminnassa olevat yritykset sekä Närpiön elinkeinoelämä voivat saada meiltä apua kaikkeen aina yrityksen perustamisesta sen johtamiseen ja kehittämiseen.

Dynamon toiminnassa pyritään tehokkaaseen työskentelyynja resurssien yhteensovittamiseen paikallisen/alueellisen elinkeinoelämän kehittämiseksi.Vapaamuotoisen ja joustavan työtapamme ansiosta olemme jo alusta lähtien pyrkineet pitämään ”asiakkaidemme” yhteydenottokynnyksen mahdollisimman matalana kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Yrittäjät tarvitsevat toiminnalleen hyvin toimivia yhteyksiä ja verkostoja.Dynamo on vuosien mittaan luonut juuri tällaisia hyviä verkostoja ja yhteyksiä, jotka hyödyttävät asiakkaitamme ja paikallista elinkeinoelämää.Ehkä tarvitset jonkun, joka voi toteuttaa hyvän idean tai päinvastoin?Vakiintunut ja kansainvälinen yhteysverkostomme on asiakkaidemme käytettävissä – hyödynnä sitä!

https://www.dynamohouse.fi/

SEKES-verkosto toivottaa lämpimästi tervetulleeksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *