Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä

Raahen seutukunnan kehittämiskeskuksen johtajan toimi

Raahen seutukunta on Pyhäjoen, Raahen ja Siikajoen kuntien muodostama 35 000 asukkaan elinvoimainen seutukunta. Meillä on voimakas positiivisen kehittymisen ilmapiiri ja tahto edelleen vahvistaa alueemme menestymistä keskellä kehittyvää Meripohjola-kasvuvyöhykettä. Alueellamme tapahtuu kovasti tulevina vuosina mm. Suomen suurimman investointihankkeen, Hanhikivi 1 -ydinvoimalan rakentamisen vuoksi. Raahen seutukunta on elinkeinorakenteeltaan yksi Suomen erikoistuneimpia, mikä johtuu teollisuuden suuresta osuudesta. Tulevaisuudessa teräksen rinnalle nousevat ydin- ja tuulivoimaenergiateollisuus sekä voimakkaasti kehittyvä matkailuala tulevat monipuolistamaan toimialakirjoa. Haemme nykyisen johtajan eläkkeelle siirtymisen johdosta

KEHITTÄMISKESKUKSEN JOHTAJAA

toistaiseksi voimassaolevaan virkaan.

Raahen seutukunnan kehittämiskeskus ja sen osana Raahen seudun yrityspalvelut toteuttavat alueellaan aluekehitys- ja yritysten neuvonta- ja kehittämispalveluita. Kehittämistyössä hyödynnetään EU:n rakennerahasto-ohjelman hankerahoitusta. Teemme hanketyössä tiivistä yhteistyötä muiden vastaavien kehittämisorganisaatioiden kanssa.
Kehittämiskeskuksen johtajan tehtävässä keskityt nykyisten toimintatapojemme sekä palveluidemme kehittämiseen ja tehostamiseen tuoden lisäarvoa seutukunnalle ja ennen kaikkea alueemme yrityskentälle. Mukanasi saamme uutta potkua elinvoimastrategiamme 2016 – 2020 toteuttamiseen sekä kykyä katsoa isompaa kuvaa ja visioida tulevaa kehittyvässä toimintaympäristössämme. Olet kehittäjä, innovaattori ja verkostoituja, jolla on kuitenkin tukevasti ”jalat maassa”. Olet sitoutunut työhösi ja osaat myydä ideasi.
Tehtävässä menestymisen kannalta on hyödyllistä tuntea kunnallista päätöksentekoa sekä puhua samaa kieltä alueen elinkeinotoimijoiden kanssa. Osaat katsoa asioita strategiselta tasolta etkä pelkää laittaa itseäsi likoon myöskään käytännön tekemisessä.

Uskallat ehdottaa uutta ja toimit luontevasti ympäristössä, jossa asiat tai suuntaviivat eivät tule aina annettuina. Sinusta löytyy hankkeiden ja ideoiden läpivientikykyä sekä rohkeutta haastaa ja kyseenalaistaa. Hallitset erityisen hyvin kokonaisuuksia ja motivoidut muutoksen tuomista haasteista. Olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen henkilöstöjohtaja asiantuntijaorganisaatiollemme.

Kehittämiskeskuksen johtajalta vaaditaan:
•soveltuva korkeakoulututkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus
•työkokemusta johtamisesta ja kehittämistyöstä.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi:
•asiantuntijaorganisaation johtamiskokemusta
•yritys- ja elinkeinoelämän tuntemusta
•yhteistyökykyä

•hyvää kielitaitoa

Jätä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV Kuntarekryn kautta osoitteessa
Hakuaika päättyy 14.8. klo 23.00

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
kehittämiskeskuksen johtaja Risto Pietilä, puh. 044 439 3291, [email protected]
Raahen kaupunginjohtaja Ari Nurkkala, [email protected], tiedustelut vain sähköpostitse

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *