Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä

SEKESin hallitus 2021

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry valitsi vuosikokouksessaan 26.11.2020 yhdistykselle hallituksen vuodelle 2021. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keukesta.

– Kehitysyhtiöt ovat keskiössä alueensa elinvoimatyössä ja niillä on merkittävä rooli myös yritysten ikkunana kaikkiin julkisiin ja yksityisiin yrityspalveluihin. Korona-aikana kehitysyhtiöiden työ neuvonnan etulinjassa on tullut erityisen näkyväksi, ne tarjoavat neuvontaa toiminnan sopeuttamisessa ja kehittämisessä, erilaisten rahoitusten hakemisessa sekä yrittäjän jaksamisen tukemisessa, toteaa Pekkarinen

SEKESin hallitus 2021

Elina Pekkarinen, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke, puheenjohtaja

Ari Eklund, Prizztech Oy

Risto Kovala, Business-Jyväskylä

Jouko Laitinen, Navitas Kehitys Oy

David Lindström, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy

Pasi Pitkänen, Raahen Seutukunnan Kehittämiskeskus

Stefan Råback, Vaasanseudun Kehitys VASEK Oy

Annu Räsänen, Kontionloikka Oy

Terho Savolainen, Iisalmen Teollisuuskylä Oy

Sari Turtiainen, Pudasjärven Kehitys Oy

Hallituksen asiantuntijajäseninä toimivat Jarkko Huovinen Kuntaliitosta,  Susanna Kallama Suomen Uusyrityskeskuksista sekä Tanja Matikainen Suomen Yrittäjistä.

Lisätiedot:

SEKES ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Helenius, puh. 0500 498 020 tai [email protected]

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n muodostavat kaupunkien ja kuntien omistamat kehitysyhtiöt ja elinkeinotoimet kautta maan. SEKES-verkostolla on merkittävä rooli yritysten kilpailukyvyn ja alueellisen elinvoiman vahvistajana. SEKESiin kuuluu 54 varsinaista jäsentä sekä yhteisöjäseninä Suomen Yrittäjät, Suomen Uusyrityskeskukset, Kuntaliitto sekä Euroopan kehitysyhtiöyhdistys EURADA.