Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä

Yrityssalo Oy hakee toimitusjohtajaa

Tehtävä

Edistät myönteistä yritysilmapiiriä, yritystoimintaa tukevia edellytyksiä sekä infraa alueella. Salon alueen menestys kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa on sinulle tärkeää, ja osaltasi edesautat Salon seudulle kohdennettavien hankkeiden ja rahoitusten saamista. Työssäsi raportoit Yrityssalo Oy:n hallitukselle.

Odotamme sinulta omakohtaista kokemusta yrityselämästä ja johtamisesta. Taustasi kautta sinulla on näkemystä siitä, miten Yrityssalo voi tukea alueen yrityksiä. Olet vahva toimeenpanemaan suunnitelmia sekä erinomainen verkostoituja ja vaikuttaja niin yritysten kuin julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Koulutustaustana sinulla on todennäköisesti vähintään AMK-tasoinen tutkinto. Salo on vahva kansainvälinen toimija, joten verkostoidut ja esiinnyt sujuvasti myös englanniksi.

Odotamme sinulta aitoa intohimoa Salon alueen yrityselämän kehittämiseen! Tarjoamme innovatiiviselle ja innostuneelle johtajalle kehittämistehtävän alueellisesti näkyvässä palveluyhtiössä positiivisessa vireessä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna (p. 0207 420 558), tavoitat Petran viikoilla 15-16 Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 29.4. osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-12466

Yrityksestä

Yrityssalo Oy on Salon kaupungin omistama osakeyhtiö – yrittäjyyden palvelukeskus – joka palvelee yrittäjäksi aikovia ja jo toimivia yrityksiä. Yrityssalo tukee kaikin eri keinoin uusien yritysten ja työpaikkojen syntymistä sekä olemassa olevien työpaikkojen säilymistä. Yrityssalon liikevaihto on 1,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on 12 henkilöä.

Salo on reilun 53 000 asukkaan vireä kaupunki Varsinais-Suomessa. Salossa toimii yli 5 000 yritystä ja lähes 1 000 maatilaa. Salossa on satoja menestyviä ja palkittuja yrityksiä, joista moni toimii kansainvälisillä markkinoilla. Yritykset toimivat monipuolisesti eri toimialoilla, joista vahvimpia ovat ICT-ala, perusteollisuus ja palvelutoimiala sekä muovi- ja metalliteollisuus. Toimivat yritysten yhteistyöverkostot ovat yksi Salon vahvuuksista. Alueen yritysilmapiiri sekä sijainti ovat erinomaiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *