Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä

SEKES ry:lle uusi hallitus

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry valitsi vuosikokouksessaan 17.11.2016 yhdistykselle hallituksen vuodelle 2017. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jukka Rantanen Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:stä.

SEKESin  hallitukseen 2017 kuuluvat:

Jukka Rantanen, Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy (hallituksen puheenjohtaja)

Ulla Poppius, Posintra Oy

Johanna Väyrynen, Wirma Lappeenranta Oy

Minna Heikkinen, Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES

Martti Husu, Kouvola Innovation Oy

Anne Pesola, Kokkolanseudun Kehitys Oy Kosek

Jari Hentilä, Naturpolis Oy

Ulla Haggren, Jämsän kehittämisyhtiö Jämsek Oy

Kimmo Heikka, Kemin Digipolis Oy

Hallituksen asiantuntijajäseninä toimivat Jarkko Huovinen Kuntaliitosta ja Susanna Kallama Suomen Yrittäjistä.

SEKES ry:n muodostavat kuntien omistamat kehittämisorganisaatiot ympäri maan. SEKESin missio on vahvistaa yritysten kilpailukykyä, mikä luo pohjaa alueellisen elinvoiman vahvistamiselle ja edelleen kansalliselle hyvinvoinnille,

– Työ- ja elinkeinoministeriön valmistelema kasvupalvelu-uudistus ja sen vaikutus kehittämistoimintaan on yksi ajankohtaisista teemoista, joihin uusi hallituksemme tulee keskittymään, toteaa Jaakko Helenius SEKESistä.

– Kehitysyhtiöillä on alueellisen kehitystehtävänsä ohella keskeinen kansallinen rooli yritysyhdyspinnan hallinnassa. Kehitysyhtiöt toimivat yritysten lähikontaktina koko yritystoiminnan kehittämistä edistävään julkiseen ja yksityiseen palvelutarjoomaan.

Lisätiedot:

Jaakko Helenius, puh. 0500 498 020 tai [email protected]

Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES ry:n muodostavat kuntien omistamat kehittämisorganisaatiot ympäri maan. SEKES-verkostolla on merkittävä rooli yritysten kilpailukyvyn ja alueellisen elinvoiman vahvistajana. Kaikkiaan SEKESiin kuuluu 44 jäsentä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *