Kehitysyhtiötoiminnan kehittäjä

Yrityssalon johtoon Jyrki Moilanen

Tuotantotalouden diplomi-insinööri, eMBA Jyrki Moilanen on valittu Salon kaupungin elinkeinoyhtiö Yrityssalo Oy:n toimitusjohtajaksi. Moilanen siirtyy Yrityssaloon Punkalaitumen kunnanjohtajan tehtävistä. Hän aloittaa työnsä Yrityssalossa syyskuun alussa.

Moilasella on laaja-alainen kokemus yrittäjyydestä ja liike-elämästä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin sekä nykyisen työtehtävän kautta myös julkishallinnosta. Moilanen on työskennellyt muun muassa Nokia Networksillä erilaisissa logistiikkatehtävissä sekä Suomessa että ulkomailla, puuteollisuuden kehittämis- ja johtotehtävissä Kuhmon kaupungin Woodpolis-yksikössä sekä Oy CrossLam Kuhmo Ltd:ssä ja kansainvälisillä markkinoilla toimineen perheyrityksen vetäjänä Kainuussa.

– Jyrki Moilasesta saamme Yrityssaloon analyyttisen, idearikkaan, periksiantamattoman ja perusteellisesti asioihin perehtyvän johtajan, jonka monipuolinen työkokemus vastaa erinomaisesti Salon elinkeinoelämän haasteisiin, sanoo Yrityssalon hallituksen puheenjohtaja Ari Aalto.

– Toimitusjohtajana tulen kehittämään Yrityssalon toimintaa kuuntelemalla tarkasti asiakasyritysten tarpeita, pitämällä yrityksen palveluasenteen korkealla ja suuntaamalla käytettävät resurssit tehokkaasti Salossa toimivien yritysten toimintaedellytyksen parantamiseksi, luonnehtii Jyrki Moilanen tulevaa työtehtäväänsä.

Yrityssalon toimitusjohtajan tehtävään oli 67 hakijaa, joista kuusi hakijaa kutsuttiin haastatteluihin ja heistä edelleen kaksi soveltuvuustesteihin. Rekrytointityöryhmään kuuluivat Yrityssalon hallituksen puheenjohtaja Ari Aalto, hallituksen varapuheenjohtaja Liisa Leino ja Salon kaupunginjohtaja Lauri Inna.

Lisätiedot:

Jyrki Moilanen, toimitusjohtaja 1.9.2018 alkaen, Yrityssalo Oy, 040 621 2472

Ari Aalto, hallituksen puheenjohtaja, Yrityssalo Oy, 044 511 4055

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *